Sinds een aantal maanden zijn wij achter de schermen bezig met de ontwikkelingen om door te groeien naar een IKC (Integraal Kind Centrum). Hiervoor hebben wij een fijne partner gevonden, te weten: KinderCentrumAlmere.

Wat houdt een IKC in?

Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar zij gedurende de dag komen om te leren, spelen en te ontwikkelen. Binnen een IKC is er een vloeiende overgang tussen onderwijs en kinderopvang en wordt er gewerkt vanuit één team met één pedagogische visie.

Nieuwe ontwikkelingen

Met ingang van 31 januari 2022 zal IKC ’t Schrijverke vaste vormen aan gaan nemen en zal er gestart worden met een BSO Sport en een BSO Vrij zwemmen. In april 2022 zal er een peutergroep starten en vanaf juni 2022 een baby- en dreumesgroep.